måndag

Utedag & IKEA inköp

I morse gick jag ut en stor runda igen med vår hund. Först ville hon till rastplatsen och se om det fanns någon kompis att leka med, så hon drog allt hon kunde dit.
Men efter att ha luktat lite och lagt ut nya revirmarkeringar så ville hon ut från rastgården igen. Här va ju inga kompisar ännu.

Så vi tog i väg en bit bort till Pildammsparken. Här finns skogslik mark och här är det kul att snusa och springa. Hyddan är inte hämtad från en amerikansk skräckfilm, typ spökfilm och någon häxa bor inte där...utan det är ett utedagis.

En enorm stor rundell finns i parken, tallriken kallas den, syns från de trädbevuxna skogsdungarna. Här samlas ibland folk till midsommar och dansar folkdans till levande musik m.m.

Jag fick sms från sambon om att hon ville ut snabbt i dag på IKEA och köpa den där byrån vi hade tittat på förra gången. Så det bar i väg för 13:e gången till det nya IKEA, som nästan tar någon timme att gå igenom. I dag var det smockat med folk.

Men vi fann byrån och vi hämtade ut den på lagret och körde hem den. Så i morgon blir det väl att skruva och svära...ha ha.

Efteråt en tur med hunden IGEN, men nu bara i kvarteret. Vid vår idrottsplats höll ungdommarna på att förbereda sig för fotbollsträning. Denna arena är precis nyrenoverad med konstgjort gräs och allt. Snyggt tycker jag fast jag inte är så glad för sport.






2 kommentarer:

  1. Fy för katten, gå på IKEA en helg aja-baja, okej jobbar man andra dagar så må det vara hänt.
    Lycka till med skruvandet ha,ha....

    SvaraRadera
  2. Hej Kickan

    Skruvandet har inte skett ännu av vår Ikea möbel...lathet va? ha ha

    SvaraRadera