torsdag

Emmas dag.

Basset hunden Sofus leker med Emma på rastgården. Kompisarna brukar samlas där varjde dag vid 20.00.

Efteråt vill man ju mysa på favvo platsen i soffan...Tänderna kommer fram om husse kliar min haka.....grrrrrr.

Nej, nu skall jag sova........snork, snark, glufs.....

6 kommentarer:

  1. Bassetar är väl för fräna! Min gamla Selma, salig i åminnelse, hade en pojkbästis som hette Otto. Han var en makalös korsning mellan gul labrador och basset; lång som en halvmil, hög som en tröskel och stark som en björn. Det är bäst att du och A passar er noga så att inte Emma och Sofus ser till så att ni blir morföräldrar innan ni hinner blinka!

    SvaraRadera
  2. Hej Stjärnkraft

    Denna Basset är för dum för att förstå vad han skall göra med en tik och så är han kastrerad, (out of order) sen har han ju även svårt och nå upp, så valpar är vi inte oroliga för. ha ha

    Men jag förstår att det hade blivit en väldigt konstig blandning på valparna. Vi har en konstig hund redan och behöver inte flera....;)

    SvaraRadera
  3. Fina tänder har hon. Hon kanske ska följa Husse i filmstjärnespåren ;)

    SvaraRadera
  4. Hej Anki

    Ja hon har fina tänder. Ja filmstjärna kanske jag kan tänka mig henne som men inte som den nya Lassie i så fall utan mer som Pluto...för hon är väldigt honm i mycket. :)

    SvaraRadera
  5. Vi har en bassethanne i byn. Han bor hos en pensionär som är liten och klen. Jag vet inte hur ofta han är på rymmen när det är en löptik på gång. Det är inte roligt då man har två löptikar och möter denne herre i skogen!
    Emma är nog för klok för att beblanda sig med en basset!

    SvaraRadera
  6. Cici

    Denna Basset är helt underbar...förutom att han snir allt som har med mat att göra...ha ha...men han är både lugn, kastrerad och så go. Brukar kalla honom "Trofast". Emma har blivit uppfostrad av honom, det var den första hund hon träffade då vi gick ut första gången med henne som valp, då vi fått henne.

    SvaraRadera