tisdag

En bunker vid golfbanan.

Häromdagen gick jag till Emmas dagis för att lämna lappen med tider hon skall vara där. Stötte på en av de få intakta bunkrarna från 2:a världs kriget, komiskt nog precis vid en golfbana...haha.
Det ligger sådanahär längs hela kusten här nere, tätt mycket tätt.

I veckan har jag också följt med A till tandläkaren igen, för smärtan har hållt i sig hela tiden sedan utdragningen. Denna gången hoppas vi på bättre resultat.

Dessa höghus ligger ut mot Lindängen till...en massa höghus i en klunga.....

Säkert en åtta stycken.

I dag gick jag ner med Emma till stranden där hon fick springa av sig......hon älskar detta stället. Slemmar när hon är uppskruvad.....blärk.

Men kul hade hon med pinnar och flygande löv m.m.

Ja ibland springer hon som en tok fram och tillbaka helt utan kontroll.


Här skall hon fånga och leta godis i dessa två filmer.


8 kommentarer:

  1. Fina Emma!
    OK, ni har knoppar på träden, och det är ju vårigt, men grått väder har ni. Fast det har vi också, jag kom ingen vart där...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Snäckskalsadalen

    Tack att du tycker Emma är fin....ja det har riktigt knoppat sig på vissa träd, fast vi ändå haft -8 grader länge. Men såg ännu i dag träd som nästan har gröna knoppar, där träden står lite mer soligt.

    Emma har varit så glad och duktig i dag så husse är stolt..hehe...

    SvaraRadera
  3. Det fixas och grejas så mycket numera, så jag kan inte annat än undra varför det inte görs något åt de där bunkerklossarna. Tänk, vad häftiga de kunde bli om de målades i lite roligare färger! Används de förresten till något, eller står de bara där till ingen nytta i fredstid?

    SvaraRadera
  4. Stjärnkraft
    ja man skulle kunna ha bunkrarna som enkel övernattning för turister som gillar det spartanska.....hehe...nej de står tyvärr bara o förfaller o många rivs.

    SvaraRadera
  5. Bajsugglan

    Hejsan...det var längesedan.......ja då Emma är ju tränad i spårning så nosen kan hon använda bra.....hon hittar alltid godiset......den gottegrisen.

    SvaraRadera
  6. Vad härligt med barmark och knoppar. Här är full vinter än men tack o lov inte 25 minus längre. Längtar otroligt mycket efter vår nu.
    Go hon är Emma!

    SvaraRadera
  7. Tant Björn

    Ja våren är ju längre kommen här nere, men vintern ger sig ändåinte hlet...stundtals får vi köldknäppar.
    Ja Emma är ju galen och sååå go...tycker vi också.

    SvaraRadera