lördag

Earth Hour & Sanctum

Ni glömmer väl inte att släcka ner alla lamporna hemma den 26:e Mars?

Ett nytt litet café (Modka) för skolungdomar vid arbetsplatsen där jag jobbar.

Jag tog en fika med en elev......gott kaffe.

Undertiden plingade min mobiltelefon, ett sms från A. Hon ville på bio i dag fredag för nu var det längesedan vi var och såg en film.

Mycket att välja på men det blev Sanctum.

Med Emma lämnad hos husses mamma (farmor), så for vi upp i stan till biografen ROYAL. En av de få gamla biosalongerna som är bevarade och som är enorm.

Neonen lös illröd och vi var spända på filmen.

Givetvis lite gott och dricka...men inget som prasslar....det är så störigt.

Här säljs popcorn, cola i jätteformat, undrar ibland om inte folk äter hemma. Kul att se, vissa är så inne i sin popcorn, dricka att dom helt glömmer filmen.

A och jag kom som en av de första. Men salongen var inte helt fylld.

Men filmen var mycket bra. En blanding av Avatar och Instängd.

I dag lördag morgon var det VÅR i luften då vi tog med Emma på sin kisserunda.

Man vill bara gå och gå. Så skönt är vädret i dag.

4 kommentarer:

  1. Äntligen är tempen lite bättre... dock blåser det halv storm. Idag har vi varit till stora staden så att min varg fick leka och busa med andra hundar, kul att titta på vovvarna. och som vanligt glömde jag kameran...
    Hihi.... jag släcker inte 26, för jag får nog säga att jag släcker tillräckligt ändå med alla elavbrott. I städerna blir det ramaskri när strömmen går en kvart... vi kan få vara utan i dygn utan att någon bryr sig. så jag är glad när el finns när jag behöver. Och när man bor i ett gammalt eluppvärmt hus(dock med nya element) är man ganska noga med att inte slösa el, det kommer ju på räkningen.
    Hulda

    SvaraRadera
  2. Hulda

    Ja vi har haft +5 grader här i Skåne i dag. Varit en skön dag som jag och Emma tillbringat i mina förädrars trädgård halva dan. solen lös och på Emmas filt var det väldigt skönt..haha.

    Nja inte mångs släcker den 26e, men bra om man kan spara lite på naturen ändå. Men vid ofribillga strömavbrott medför ju en ökad befolknng..haha....

    SvaraRadera
  3. Givetvis kommer jag att släcka den där timmen den 26:e! Ifjol roade jag mig med att kolla runt i mitt kvarter när timmen pågick, och det var inte många som anammat den idén kan jag säga.

    "Sanctum" ... Är det den filmen som hamnar om killen som ger sig iväg in i någon grotta utan sällskap och efter ett olycksaligt fall blir fast där, illa skadad, i flera dagar?

    SvaraRadera
  4. Stjärnkraft
    Sanctum handlar om outforskade grottor o ja de blir instängda o är baserad på verklig händelse.....men den du pratar om är inte samma. Sanctum va fiktigt bra o häftig, 3d o allt.

    SvaraRadera