tisdag

Kanske tar jag ett farväl !?!?!?

Kanske stänga, kanske inte....vad ska jag göra???
Älskar att blogga men älskar också att
förmedla det jag bloggar om, men märker jag tappar läsare.


14 kommentarer:

  1. Nej sluta inte, gör paus en tid så kanske det blir bättre sedan. Du kanske kan få fler uppslag till dina bloggar framöver. Du har ju så mycket att förmedla.

    SvaraRadera
  2. Nä, inte sluta. Jag tycker jag får färre och färre kommentarer.....hummmm....Ligg i lite till snälla!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  3. Livet är inte så roligt den här årstiden, och då blir det heller inte så roligt att blogga! Man behöver inte prestera och göra massa intressanta inlägg. Inspirationen och gnistan kommer snart tillbaka, jag lovar!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Fortsätt när du känner att du har lust för det. Det kommer alltid att gå upp och ner med läsarsiffrorna och vad det beror på är svårt att veta. Ibland skriver man en liten bagatell som man inte tror ska intressera just någon och kan överraskande få massor med kommentarer. Ibland tror man att man kastat ut en riktig brandfackla och nästan ingen nappar på det.
    Det är nog lite allmänt lågt jsut nu.

    SvaraRadera
  5. Inte ska du lägga ner! Intensiteten i hur mycket man läser och kommenterar hos andra beror av så mycket annat i livet.

    Just nu är jag själv inne i en fas när jag inte riktigt hinner med att besöka andras bloggar och uttrycka åsikter lika frekvent som jag brukar, men det går som sagt i perioder.

    Ligg lågt ett tag om du känner så, men stäng inte ner hela bloggen. Gör du det tror jag nämligen att du kommer att ångra dig senare.

    SvaraRadera
  6. Monkan

    Ja jag knatar väl på med min blogg ändå då......även om det kanske är lite enformigt med mina promenader. Men jag ger min blogg en chans till......tack för ditt stöd.

    SvaraRadera
  7. Snäckskalsdalen

    Ja det är inte kommentarerna jag tänkte på utan besöksantalet. Men med ditt och de andras stöd så kör jag vidare på min blogg.....tack så mycket för ditt stöd.

    SvaraRadera
  8. Petra

    Jo jag tycker det är kul även denna tiden på året men märkte att läsarantalet dalat och undrade mest om min blogg började bli uttjatad...men "I`M keep going strong" tackar för stödet....skall förresten tuta nästa gång vi parkerar vid Teatern...haha....

    SvaraRadera
  9. Cici

    Jo du har rätt. Men jag kör på, tack du för ditt stöd.

    SvaraRadera
  10. Stjärnkraft

    Tackar tackar för stödet. Att man är uppskattad ända till Åland...he he....ja ok då kör jag på.....tack för stödet Nina.

    SvaraRadera
  11. Men käre nån, inte ska du sluta. Jag har läst ikapp mig nu, har ju haft fullt upp med min nyopererade vovve... sårvakt du vet. Dina promenader är så himla givande! Jag har inte så mycket besökare eller kommentarer på min blogg, men i stort sett bryr jag mig inte så mycket om det, det är kul att blogga iaf. Hoppas verkligen att du fortsätter.
    Hulda

    SvaraRadera
  12. årstiden... det är som om luften periodvis försvinner ur bloggandet och att läsa bloggar.... så vill man va kvar ska man det...

    SvaraRadera
  13. Hulda

    Oj så värmande att du gillar mina promenader....ja då sliter man ju inte skor i onödan? ha ha...jag går ju ändå så mycket var dag, så varför inte passa på plåta då också? men skor sliter jag som sören.....

    SvaraRadera
  14. Susanne

    Ja vintermänniska som jag är så har jag kanske enormt med energi för denna årstiden så tänker inte på att andra kanske tycker det är en "moll" månad.

    SvaraRadera