söndag

En kväll som slutade med akut bärgning.

Skulle åka och hämta A på jobbet i kväll och på vägen dit började bilen hosta, hacka och hoppa. En varningslampa lös ivrigt i panelen och det var omöjligt att köra.



Nu i kväll vid 21.00 kom dom och hämtade bilen med bärgaren.........



Jag hade precis i dagarna förnyat mitt Opel Assistance konto, så bärgare och hyrbil kostar oss inget. Så nu i fyra dygn är vi med hyrbil.
VILKEN DAG.....PUST.

8 kommentarer:

  1. Så mycket händer på era promenader. vilken tur att du inte fick den stora grenen på dig! Jisses! Så bra det är med Assistans, har bara behövt använda den en gång... punktering... haha, men jag slapp byta däck iaf. Nu blir det en härligare tid för era promenader. Du glömmer väl inta att ta med vatten till Emma på promenaderna... hmmm... glöm inte.
    Hulda

    SvaraRadera
  2. Usch det är pest när bilen krånglar, men tur ändå att du hade förnyat kontot.

    SvaraRadera
  3. Cici

    Ja det var ändå tur det hände nu innan semestern, det med bilen. Tänk om vi var ute som i fjol, uppe i Nordkap, helt öde och samma hänt....gud.....vågar inte tänka på det.

    Semesterkassan fick sig en rejäl törn, men vi behöver ju vår lilla bil och Emma också.

    Det var en databox till tändningen som hade gått sönder...i dag kan man tyvärr inte skruva och mecka med sina egna bilar som man gjorde förr..

    SvaraRadera
  4. Hulda

    Ja vi får va med om mycket tack vare promenader. Hade man joggat eller så hade man missat en massa, då springer man ju förbi godbitarna. Går man kan man stanna upp lite och studera och lära m.m.

    Nej vi tar med vatten till Emma och jag anländer också kyrkogårdar, för hon dricker fint ur kranen. Här på vår strand har kommunen fixat speciella HUND VATTENHÅL.

    SvaraRadera
  5. Vilken tur att du hade förnyat kontot, för fy tusan så dyrt de hade blivit annars ...

    SvaraRadera
  6. Anki

    Ja Opel assistance är bra. Jag har även i min vanliga bilförsäkring lagt till extra så man får hyrbil "gratis" om bilen är sönder....så dubbelt garderad. Bilar är ju inga investeringar men något man måste ha.....hehe.

    Vi har mest för Emmas skull, så vi kan ut mycket med henne iochmed att vi bor i lägenhet. Men också för att komma iväg till A:s föräldrar och våra vänner som bor spridda i hela Sverige.

    SvaraRadera
  7. Snacka om flyt ofast brukar ju annars sånnt gått ut då väl olyckan händer. Liljekonvaljer ja, såg just bladen på dem häromdagen och önskade att jag kunde fått med mig några hem. Kram

    SvaraRadera
  8. Corrina

    Ja vi hade tur i oturen kan man säga...det där med assistance. Men nu är bilen hemma igen i alla fall....skönt

    SvaraRadera